Super Blog 2011 – Partenerii media

Azi am sa va mai spun in cadrul penultimei probe de la Super Blog 2011 de partenerii media ai concursului:

TVR – Zon@ IT – binecunoscuta emisiune de IT, un foarte bun partener media, fiind partener in media cu o foarte mare circulatie si vizibilitate pe masura. In media TV Romaneasca sunt putine emisiuni de IT, dar si mai putine cu longevitatea Zon@ IT, acesta fiind unul din lucrurile care il scot in evidenta.

RadioLynx – unul din cele mai bune radio-uri online, unde pe parcursul concursului au fost invitati parte din participanti (cred ca cei din Bucuresti), organizatorii si cred ca si reprezentati ai sponsorilor, faptul ca fac talkshow-uri e clar lucrul care ii deosebeste de celelalte radiouri online.

Connect – revista de gadgeturi, cine e in tema cu IT-ul precis a citit-o macar o data. Din cate stiu au inceput si inca se mentin foarte bine pe partea de telefoane, nu stiu o alta revista specializata pe telefonie.

Photo Magazine – specialistii si pasionatii in fotografie o vor recunoaste sigur, o revista care mereu are o coperta deosebita, iar continutul este extrem de util pentru pasionati si pentru incepatori. Consider ca coperta mereu surprinzatoare si cred ca mereu pe alb/negru este semnatura celor de la Photo Magazine.

121.ro – site specializat mai mult pe comunitatea femeilor, dar nu sunt sigur de asta, desi mai mereu am impresia ca se adreseaza femeilor, mai mereu cand ajung sa citesc articole publicate pe 121.ro si cred ca ce ii deosebeste de restul site-urilor pentru femei este comunitatea foarte bine inchegata in jurul site-ului.

MediaLOOK – un bun instrument pentru comunicatele de presa in domeniul IT, totodata sursa buna de informare pentru pasionati asupra a ce a ajuns la noi in Romania din ultimele produse IT lansate. Eu sincer nu cunosc alte site-uii care sa ofere comunicate de presa doar pe partea de IT, ceea ce ii face sa fie unici.

PRwave – site de PR unde am gasit destul de multe informatii utile si pentru mine, un technical guy :D. Am observat ca au noutati structurate pe domenii, chestie faina :D.

MoneyWatch.ro, Obisnuit.eu, LexaVerzes.ro – castigatorii din anii anteriori care acum sprijina Super Blog ca si parteneri media. Fiecare e unic in felul sau de a scrie, chiar nu sunt prea in masura sa spun cu ce se diferentiaza fata de ceilalti bloggeri decat prin faptul ca au castigat Super Blog si au devenit faimosi.

Si cu asta am terminat si proba aceasta … hai … inca una si am terminat :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*