Copyright:

Textele si ideile de pe acest blog pot fi reproduse integral sau partial doar cu mentionarea sursei (nume blog + link).

Posturile:

Ceea ce postez e ales de mine, voi incerca sa pastrez posturile in temele principale ale acestui blog: IT, Apple, viata, politic, diverse. Voi posta tot ceea ce cred ca este de interes pt. userii care vin pe acest blog.

Sursele informatiilor si fotografiilor vor fi aproape intotdeauna mentionate fie in cadrul postului, fie la finalul acestuia, exceptie acelea care sunt proprii precum si cele care sunt sub licenta gratuita.

Posturile publicate pe acest blog nu vor fi sterse. In cazul unor informatii eronate, postul va fi editat, actualizarile fiind marcate distinct cu frazele: Update, Later Edit, Edit si altele asemenea.

Comentariile:

Comentariile aferente posturilor nu sunt si nu vor fi moderate cu exceptia spamurilor. Cu toate acestea, autorul (adica io) isi rezerva dreptul de a sterge sau inchide comentarile pe anumite posturi fara o justificare prealabila.

Dezbaterile vor fi intotdeauna binevenite cata vreme comentariile respecta regulile minimei decente.

Comentariile exprimate sub anonimat (sau doar cu un nume neinsotit de un link relevant) care contin afirmatii nejustificate si calomnioase la adresa autorului (adica io) sau a altor persoane vor fi sterse.

Limbajul vulgar, injuriile sau alte manifestari de acest gen vor fi moderate, editate sau sterse, in functie de starea mea de spirit si de gravitatea injuriilor.

Publicitatea:

Orice forma de publicitate difuzata pe acest blog va fi intotdeauna marcata distinct. In cazul unei forme speciale de publicitate sau a unei colaborari comerciale cu o companie, va fi publicat pe blog un post explicativ.

*Acest text poate primi modificari ulterioare*