Un stil real

Sunt intr-o situatie delicata, dar ce situatie? Simplu, am trecut de la un stil vestimentar la altul, iar dupa ce am facut aceasta trecere parca nu ma mai simt confortabil in hainele din primul stil vestimentar. Asa ca sunt intr-o dilema mare: care este stilul meu real?

In cadrul Super Blog 2012 am primit ca si proba sa vorbim despre stilul care ti se potriveste, oriunde, oricand si sa scriem despre o tinuta, asa ca am ramas perplex, care este de fapt stilul meu real?

Cel vechi, sub puterea caruia am fost tinut vreme de aproape 27 ani fiind unul simplu, elengant si clasic, cu accente serioase pe partea de business (costume, sacouri, pantofi din piele, etc.).

Stilul meu nou, cel care eu spun ca ma reprezinta acum, este unul plin de mesaje, culoare (da, imi place sa am cel putin un obiect de imbracaminte de culoare rosie sau sa aiba rosu pe el), mai lejer, relaxat, nonconformist, “casual” cum se spune acum. Vedeti, diferenta de stil e mare, asadar care e cel real?

Dar uite, in timp ce scriam am realizat: nici unul si ambele, impreuna si separate, luate individual sau unite, oricum le-as combina sau separa ambele sunt parte din mine si ambele reprezinta stilul meu real. Da, uneori ma simt “scortos” cand vine vorba de stilul business, dar uneori ma simt incomod in imbracamintea casual, mai ales cand discut cu un director de la ceva firma sau o personalitate. Asadar, stilul meu real este cel ce se potriveste cel mai bine situatiei si care ma face sa ma simt bine, chiar foarte bine in pielea mea, chiar daca acea piele este de fapt imbracamintea care ne reprezinta partial personalitatea.

Bun, dar hai sa va dau exemple din cele doua stiluri personale:

Stil Business:

Costum:

Cu pantofii si cureaua:

Evident, putin rosu: cravata:

Acum, sa discutam de stilul casual, care l-am incropit acum din catalogul de la real,- Hypermarket, putin mai … hai sa ii spunem usor spre business (daca gaseam ceva tricouri faine in acest catalog, sigur mergeam pe ceva mai sport si poate chiar mai nonconformist :D).

Tinuta in general:

Pantofii:

Trebuie sa recunosc: acesti pantofi albastrii sunt absolut geniali, culoarea este vie, plina de personalitate, iar materialul este o alegere potrivita pentru o astfel de culoare. Daca erau luciosi, dadeau in ridicol (parerea mea).

Eh, ce sa mai spun? Ca inca ma resimt de la munca? Ca inca imi vine sa adorm cu laptopul in brate si ca abia astept sa dorm? Neee … am sa spun asta: drace, e greu sa alegi un stil anume, e greu sa alegi intre stilurile tale, fiecare potrivite unei ocazii, dar care totusi iti permite sa exprimi personalitatea ta.

Acum, produsele din catalog sunt putine comparativ cu multitudinea de produse Designers, marca proprie real,- si pot spune, multe din produsele lor le poti potrivi oriunde, oricand, iar eu sunt surprins de aceasta gama a lor proprie, chiar inspirata, as spune.

Bon … gata si cu aceasta proba pentru Super Blog 2012. Sa vedem pe zile urmatoare ce probe mai am de rezolvat :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*