Un trip pozitiv

Dupa ce ca m-am ales cu voucherul am decis sa merg intr-un trip pozitiv, asa ca mine :D.

Unde? Pai … Amsterdam scrie pe mine 😀

Dupa ce am ajuns in aeroport, primul meu zbor cu un avion real (pana acum am zburat doar cu planorul … si am zburat doar 10 minute la un 500 m inaltime, da’ am zburat :D) si o data iesit din terminal m-am pus pe cautat directia spre hotelul NH unde ma voi caza.

Dupa un zbor in care am fost in priza mereu m-am decis sa dorm … mai ales ca am ajuns noaptea … de ce? Pentru ca am considerat ca e cel mai bine sa incep sa vizitez orasul de vineri si de aceea am zburat joi seara. Din primul moment am fost intampinat cu zambete in hotel … bun … unde-i camera? Ahhh … intr-un final … pat … da’ intai un dus … lumina din baie pare difuza, dar nu e … e doar impresia pe care o am datorita becurilor economice care cresc in intensitate pe masura ce trece timpul … apa … perfecta pentru dus … nu uit sa folosesc cat mai putina … de ce sa risipesc? Ma uitam dupa cosul de gunoi … si am observat ca ambalajul de la sapun e parca mult mai subtire si pare dintr-un material diferit fata de ce am vazut pana acum … asta am lamurit imediat ce am vazut inscriptia: oxo-biodegradabil pe margine … hey … asta e un lucru nou :D.

Dimineata de la micul dejun sunt binedispus, de ce? Pai am primit micul dejun cu un zambet, la propriu … si la figurat (propriu de la angajati si figurat, figura de zambarici in farfurie, ochiurile si cu sunca faceu o fata asa de amuzanta …). Ce sa mai spun de faptul ca la intoarcerea in camera totul era la fel … dar cu o mica diferenta: patul facut mai bine (deh … nu am talent la a face patul prea bine), o ciocolatica pe el (drace … de cand nu am mai gasit asa ceva pe pat in a doua zi de stat intr-un hotel) si prosoape noi in baie (ma intreb cum ar economisi la cate prosoape au de spalat zilnic).

Pe drumul spre iesire … well … am dat nas in nas cu ditamai conferinta ce se organiza intr-o sala a hotelului NH … bey … cum sa organizeze atat de bine conferinta fara ca io sa-mi dau seama decat la iesire? Hmmm … inca un lucru pozitiv de inceput de zi … asta pe langa zambetele si saluturile cordiale primite de la angajati … Sa va spun de nenea de la poarta care a avut rabdarea sa-mi explice unde e cea mai apropiata statie de autobuz? Asta fara sa neglijeze ceilalti oaspeti ai hotelului si cu un zambet de zile mari pe buze …

Dupa o tura ce m-a rupt prin Amsterdam am ajuns la hotel seara … de gasit a fost usor … mai greu a fost sa-mi revin de la durerea de picioare si de la entuziasmul ce m-a cuprins cand am vazut ca am o camera impecabila :D.

Sambata si duminica lucrurile s-au cam repetat … mai putin micul dejun, care a fost altul, culmea … mereu m-a binedispus caci aveam parte de cate o surpriza amuzanta pe langa mic dejun, in farfurie sau dupa micul dejun. Camera mea arata impecabil mereu … si m-am intrebat totusi cum de reusesc sa faca asta fara ca eu sa-mi dau seama … astia de la hotelul NH din Amsterdam m-au lasat masca si m-au surprins placut prin amabilitate, pozitivism, amuzament, rabdare si serviciile superbe.

Am ajuns sa caut pe net ceva de NH hotels ca sa imi dau seama de ce atatea lucruri bune, pozitive si care sa te faca sa te simti excelent intr-o excursie. Uite ce am gasit:

Iata explicatia deci … folosifia lor este: “Wake Up To a Better World” … fix ce am simtit eu zi de zi cat am stat la ei.

Acum … pentru ca un asemenea vis va deveni realitate doar in primavara sau la vara … totusi nu pot sa spun ca nu m-am simtit partial ca si cum as fi fost deja in Amsterdam la hotel … si de ce spun asta? Pentru ca astfel am mai bifat o proba la Super Blog 2011, proba pentru NH hotels.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*