Unde nu-i cap, vai de păr

De ceva vreme sunt mutat de acasă și fiind în alt oraș interacționez cu un număr redus de persoane, una dintre ele fiind colega mea de muncă. 

Ei, a mea colegă de muncă are “bunul” obicei de a se vopsi des, cam prea des dacă e după mine. Pe langa faptul că se vopsește des mai are parte și de tot felul de incidente legate de podoaba ei capilară. Hai sa va povestesc o astfel de întâmplare.

Se face ca eu eram fix dupa un drum mai lung, nu stiu dacă delegație sau dupa un sfârșit de săptămana in Arad, iar colega mea ma întreaba:

– Nu vezi nimic ciudat la parul meu?

Normal ca m-am uitat din nou: mai scurt nu era, aceeași culoare, spre roșcat/roșu/arămiu cu baza neagră, asa ca ii răspund nonșalant:

– Nu, te-ai vopsit la fel?

Ei, asta a fost o greseala. Știți bine ca unei femei nu e bine sa ii spui astfel de lucruri. Răspunsul a fost absolut genial:

– Mi-am ars bretonul!

Vedeți voi, colega mea e fumătoare si tocmai si-a luat o bricheta noua iar cand a încercat-o si-a aprins bretonul. 

Dupa o tura de ras pe saturate si cateva saptamâni am aflat si cum si-a rezolvat situația: cu Gerovital contra căderii de par, evident, fara sa aibă treaba cu parul ars sau vopsit, dar care si-a făcut efectul iar dupa 2 luni bretonul ei a aproape ca nou. 

Cu toate astea eu i-as fi recomandat un Kit de regenerare sau o masca de regenerare sau chiar si un gel termoprotector 😜, toate fiind produse romanești de calitate.

Așadar as fi făcut pe doctorul de par, un fel de expert in ale parului 😜

  
Iata ca nu a fost nevoie ea apelând din start la gama Gerovital de la Farmec iar eu am avut o poveste faină de utilizat pe tru Super Blog 2015.

PS: dacă aveți nevoie de sfaturi ii găsiți si pe Facebook.

1 Comment

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*