Vreau emisiunea mea :D

RadioLynx vine cu o provocare: emisiunea mea …

Am mai avut 2 emisiuni proprii, dar de foarte scurta durata, de ce? Timpul meu limitat, lipsa de implicare din toate partile (uneori e bine sa se traga si de mine :D) si lipsa de sprijin a celor implicati direct si care din pacate nu inteleg conceptul de publicitate prin emisiuni. Dar hai sa las deoparte esecurile si sa trec la fapte :D.

Emisiune … sincer … mi-ar place sa fac o emisiune proprie despre ce inseamna sa fi un tanar cu idei si fara fonduri, fara sprijin si fara de “spate”, care vrea sa ajunga undeva si e pregatit sa munceasca pentru asta.

Sunt multi tineri capabili, dar care din pacate nu au cunostinta de toate parghiile necesare pentru a promova, stimula si realiza ceea ce-si propun (OK, nu stiu in ce ordine sa le pun, dar nah … am pus mai aleator :D), ideile lor. E nevoie de cineva, de institutii, de oameni cu viziune, de investitori, de oameni de PR, etc. care sa-i ajute, iar de multe ori nimeni nu stie ce si cum, legaturile se fac mai greu, interactiunile intre toate aceste grupuri de oameni se fac uneori superficial, iar alte ori de loc. De aceea as face o emisine in care oricine doreste poate sa obtina un sfat, o legatura, orice idee sau sprijin util pentru a putea incepe o afacere, pentru a avansa in cariera, pentru a creste in directia in care vrea sa ajunga. Un fel de emisiune ajutatoare, de conexiuni si de sfaturi primite de la specialisti.

Pare ireal? Pare simplu? Pare complicat? Nu-si are rostul? Habar n-am … dar daca nu incerci, daca nu vii cu idei, daca nu le pui in practica nu le vei putea exploata de loc.

De aceea asta este ideea mea … si cu ea m-as duce sa fac o emisiune la RadiLynx.

Gata … ma pun la somn caci e tarziu deja :D.

1 Comment

verdedeparis

about 6 years ago

Eu as face o emisiune despre carti 8->

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*