Vrei sa fi student la MIT, Stanford sau Berkeley?

In urma cu ceva timp cautam informatii pentru a-mi imbunatati si reimprospata cunostintele de programare, informatica, criptografie si algoritmi. Intamplator am ajuns pe siteul celor de la Courseta unde am descoperit ca se ofera gratuit cursuri de tot ce tine de Computer Science, cursurile fiind predate via Internet de catre profesori de la mari universitati americane ca si MIT, Stanford sau Berkeley.

Am inceput astazi primele module la 2 din cele 8 cursuri care ma intereseaza si pot spune ca sunt enorm de multe informatii care sunt bine structurate si utile. Inca sunt in faza in care incep sa-mi reamintesc ce am invatat in facultate, studiez materialele optionale si ma pregatesc psihic pentru primele teme pe care le voi primi duminica. Sper doar ca intr-un timp cat mai scurt sa pot sa le si termin pentru a avansa si a avea rezultate cat mai bune.

Coursera

Asadar, recomand sa intrati pe Courseta si sa va inscrieti la cursurile care va intereseaza, totul este gratuit si extrem de util, iar pe masura ce voi avansa in materia de specialitate am sa revin sa spun si cat de usor/greu se poate asimila. Este o noua experienta, este ceva ce la noi in tara inca nu stiu sa se practice si nu pot decat sa ma bucur ca am ca si profesori minti luminate de la unele din cele mai puternice universitati americane pe partea de tehnologie.

2 Comments

adizzy

about 5 years ago

am incercat toamna trecuta Standford AI Class - m-am pierdut in stiinta, nu ca era neaprat greu, ca era destul de dummies proof, dar era "overwhelming" cantitatea de informatie pentru mintea mea de marketing

Adrian din Arad

about 5 years ago

:D Eu asa is la Algoritmi, plus ca la Algoritmi te pune sa citesti din carti de specialitate care costa cam 130-150 EU la noi :(

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*