This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

spamcheckr.com

Wishlist de blogger

Am mai facut-o si anul trecut, iar anul asta din nou, fac o lista care sa ajute prietenii, familia si cunoscutii sa imi ia un cadou de ziua mea care sa fie atat cool cat si util si cel mai important lucru, sa-mi placa mie la nebunie. Poate parea aiurea dar totusi e o idee foarte parctica: se pot aduna mai multi prieteni si sa-mi de un cadou de o valoare ceva mai mare si care sa fie util si ceva ce in mod normal nu as primi.

Gata cu explicatiile, sa vina lista ;).

Jawbone Up – https://jawbone.com/up – un instrument extrem de util pentru o viata sanatoasa, daca tot am inceput de ceva timp sa-mi imbunatatesc viata, sa mananc mai sanatos, sa merg la sala, etc. acest accesoriu ar fi ideal pentru a ma face sa ma concentrez si mai mult in a obtine rezultate si in a ma mentine pe directia corecta.

Fitbit Flex – http://www.fitbit.com/flex – cam acelasi lucru ca si UP, putin mai ieftin, un produs mai nou si care pare a fi o copie a UP, dar arata bine si nah, e mai ieftin.

Flex

Pebble – http://getpebble.com/ – un smartwatch care are un design foarte apreciat, care are un SDK cu care poti sa-ti faci propriile aplicatii pentru ceas, un ceas cu care vei putea sa controlezi si smartphone-ul tau, ce sa mai spun? O bijuterie tehnologica.

Excursie la Tomorrowland – http://www.tomorrowland.be/ – daca si anul trecut am zis ca vreau sa merg dar nu am ajuns, am zis sa incerc si anu’ asta. Anu’ trecut in schimb am fost la Sensation White in Praga, o experienta de neuitat.

Tomorrowland

Excursie in Londra – Londra e un oras ce trebuie sa-l vad, obligatoriu. Costurile ce le implica un weekend in Londra nu sunt exagerate, da’ singur parca sunt totusi maricele.

Londra

Sursa foto – http://cdn.londonandpartners.com/visit/london-organisations/houses-of-parliament/63950-640×360-london-icons2-640.jpg

Excursie in Paris – Paris e un alt oras de pe lista mea scurta pentru a-l vizita. Din nou, costurile nu sunt prea mari, da’ parca putin ajutor nu ar strica.

Paris

Sursa foto – http://writeshootcut.files.wordpress.com/2013/01/eiffel_tour_0.jpg

2 perechi de Converse – am in acest moment 2 perechi, facute pe comanda si aduse din State (multumesc sis :D), dar incep sa ma lase si parca ma simt asa de confortabil in ei incat i-as purta mai mereu :D. Evident perechile trebuiesc sa fie sau personalizate sau serie limitata cu Superman sau Gorillaz.

Superman

Gorillaz

StarCraft 2 – Heart of the Swarm – sunt sanse foarte mari asta deja sa fie achizitionat pana de ziua mea, da’ cine stie, poate cineva se gandeste si ma surprinde inainte ca eu sa ajung sa ii fac macar o precomanda :D.

StarCraft 2

Si chestia cea mai scumpa am pastrat-o pt. final: o bicicleta de aici, da, e un fixie 😀 si da, mi-a place sa o personalizez (iarasi cu personalizatul) la maxim (deja am vreo 3 idei).

Fixie

Gata, mai am o multime da’ parca is prea multe sa le insir pe toate aici.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*