Ziua Filmului Romanesc

Iata ca cei de la Cinema City mi-au pregatit o surpriza placuta de inceput de primavara: Ziua Filmului Romanesc. Evenimentul are loc pe 8 februarie 2014 in ambele cinematografe din Arad (inca astept confirmarea, dar sunt sanse de peste 80% ca ambele cinematografe sa participe).

Pe langa oferta extrem de avantajoasa (10 lei/film), filmele care vor fi difuzate sunt dintre cele mai bune filme romanesti care au aparut in ultima decada, mentionez: Pozitia Copilului, Dupa Dealuri, primul horror romanesc modern: Domnisoara Christina, Love Building si altele.

20140203-231507.jpg

Ce ma bucura in schimb cel mai mult este faptul ca din nou, asa cum s-a mai intamplat, actorii de la Ultimul Zburator vor lua parte la o difuzare speciala, urmata de o sesiune de intrebari si una de autografe. Pana acum am luat parte la doua astfel de evenimente si chiar va recomand sa participati si voi (Pozitia Copilului si Dupa Dealuri), discutiile de dupa vizionare fiind mereu foarte interesante si antrenante (mai ales din punctul meu de vedere, caci mai mereu ridic cate o intrebare 😀 ).

Asadar, pe sambata, o zi plina de filme romanesti, filme bune, si o ocazie perfecta sa vedeti acel film despre care ati auzit atatea da’ nu l-ati prins cand a fost in cinematograf (la mine e valabil Domnisoara Christina).

PS: am sa revin cu un update imediat ce voi avea toate detaliile legate de spectacolul cu participarea actorilor si orice alte informatii suplimentare ce le voi primi 😀

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*